Fotoreportage: Weekendje Antwerpen

antwerpen-1cover-1-remadeantwerpen-2

Een paar weken geleden besloot ik er even tussenuit te knijpen. Ik had behoefte even aan mijn dagelijkse leven te ontsnappen, maar was niet van plan veel geld uit te geven (student, ghehe). Struinend op het internet naar leuke tripjes, een activiteit waar ik me maar al te graag mee bezig houd, kwam ik Antwerpen tegen. Veel goede verhalen gehoord van vrienden over deze stad, dus leggo.

Slenterend door de Antwerpse straten gingen we op zoek naar de beste koffie, de Grote Markt, diverse kerken, de Meir, het Stadhuis (dat zijn 450ste jubileum viert – the more you know) en het museum Plantin Moretus, een oude drukkerij waar hobby-historici en mediafanaten hun hart op kunnen halen. Zelfs hebben we nog een glimp mogen opvangen van de Flamingo’s in Antwerpen Zoo. Zoals het een echte student betaamd had ik natuurlijk geen ruimte in mijn budget voor een actual entreekaartje, hier moesten we het dus maar mee doen. Was genieten.

Als jij een student bent opzoek naar een goedkope vakantie relatief dicht bij huis, dan is dit de plek!

antwerpen-3antwerpen-4antwerpen-5antwerpen-6antwerpen-7

Foto’s zijn gemaakt met een Huawei P8 Lite.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s