Fotoreportage: Weekendje Antwerpen

antwerpen-1cover-1-remadeantwerpen-2

Een paar weken geleden besloten Nic en ik een weekendje weg te gaan. We hadden beiden behoefte even aan ons dagelijks leven te ontsnappen en wat tijd met elkaar door te brengen, maar we waren niet echt van plan in een vliegtuig te stappen, ver te reizen en veel geld uit te geven (student, ghehe). Struinend op het internet naar leuke tripjes, een activiteit waar ik me maar al te graag mee bezig houd, kwam ik Antwerpen tegen. We had veel goede verhalen gehoord van vrienden over deze stad, dus we besloten onze koffers te pakken en erop uit te trekken.

Slenterend door de Antwerpse straten gingen we op zoek naar de beste koffie, de Grote Markt, diverse kerken, de Meir, het Stadhuis (dat zijn 450ste jubileum viert – the more you know) en het museum Plantin Moretus, een oude drukkerij waar hobby-historici/mediafanaten (Nic en Maud in a nutshell) hun hart op kunnen halen. Zelfs hebben we nog een glimp mogen opvangen van de Flamingo’s in Antwerpen Zoo. Zoals het een echte student betaamd hadden wij natuurlijk geen ruimte in ons budget voor een actual entreekaartje, hier moesten we het dus maar mee doen. We hebben genoten.

Als jij een student bent opzoek naar een goedkope vakantie relatief dicht bij huis, dan is dit de plek!

antwerpen-3antwerpen-4antwerpen-5antwerpen-6antwerpen-7

Foto’s zijn gemaakt met een Huawei P8 Lite, bewerkt met picmonkey.com
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s